Thursday, August 21, 2008

Today at 21.8.2008

Salam,



Ok ni dah menghampiri kul 4 ptg...hr ni bosan...so habiskan masa ngan membaca...i like reading ...kita beli buku kat MPH online..br je oda rasanye..dah sampai dah ari ni...apa lagi ni terpengaruh ngan Pn Viruspadu aka Zaimah..hiks dia beli buku Mahathir Mohamad .best sebab dia ade cartoon(illustration) bkn bdk2 je suka..kita yang tua2 pun suka.kita pun suka baca buku yang ade cartoon2 ni..dulu suka baca buku LAT..rasanya nak beli buku LAT nak buat collection..nantila tunggu ade duit dulu ehhe...dulu rasanye cousin2 je yang suka beli buku LAT ni..masa kita kecik2 lagi..so bacala yang diaorang punye bagusnya cartoon LAT ni..dia guna bahasa inggeris tau..jadinye kita dari kecik dah terdedah pada comic dia..ade satu perkataan tak paham tgk kamus..lama2 ko pandai la.kan..so kita rasa nak buat camtu gak la kat anak2 kita supaya nanti walaupun dia tak faham baca buku ni illustration yang ade tu mendorong mereka untu baca dan faham..hehe

1 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin