Thursday, December 18, 2008

Today at 18.12.2008

Salam pg khamis,

hr gajiiiiii..yahoooooooooooooo.......dan jugak hari bz sedunia yela nak kena settlekan masalah2 kerja dan branches..aduiii ponin kepalo den...
hr ni befday anak kita..seronot la tu dia...hehe...excited masa dia nak bawak goodie bag ke tempat nursery dia tu...pg tadi pun sibuk nak bawak kek gi nursery hehe..pastu dari semalam lagi nak makan cake tu kita tak bagi..suruh tunggu jugak hehehe...

ingat nak gi IKEA la..tp bila tak tahu sebab nak beli brg yang kita idam2 kan tu hiks ...tengokla camne...heheh..dah kul 12 dah...nak makan apa ye..skrg ni kita cukup hati2 ngan makanan..tak leh makan sesuka hati sebab gastrik kita cam teruk sket skrg..sebab tak jaga sangat lately ..hmmm....jadinye kena carik yang tak pedas, ber sup..sebab tu kita makan nasi ayam..sebab ade sup hehe...

okla setakat tu je bye..till then see u in next entry

4 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin