Friday, December 19, 2008

Today at 19.12.2008

Salam pg jumaat,

hr ni hr jumaat lagi...harap2 tak sibuk sangat la ari ni...nak pi shopping ler..hehe..blouse banyak dah tak elok.....ingat nak pergi Jalan Tar tengahari ni pergi ke semua house..cari blouse2 yang sesuai..mungkin grab skirt jugak hehe..bkn apa,..duit tengah ade..boleh la pi..kalau pi time tak de duit tak best..heheh

mungkin kita pi sekejap je..sorang2 kan..kalau ngan kawan jenuh ..hehe..sebab citarasa masing2 tak sama..hehe....ingat nak menyinggah sogo nak tgk..handbag..tak taula kan..itu semua perancangan hehe..belum tahu terlaksana ke tak..

okla setakat ni dulu..ni pun dah kenyang ni...baru lepas makan bekfes...see u in next entry..bye...

5 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin