Friday, May 7, 2010

hi Alll

Salam semue.

lama betul tak update blog...kita bau habis kursus kat INTAN kiara..kursus last hari ni.kebetulan sekerat hari tu yang boleh update blog ni...minggu lepas kita ke pahang...huhuhu

oh ya mother's day dah ahad ni kan..

happy mother's day to all who read this blog, for my kengkawan..and also for my beloved mother in law..

and Al-fatihah to my arwah mak dah 4 thn dah mak pergi tinggalkan kita sebenarnya kita dah lemah selemah nya bila arwah mak tak de dan tahun lepas arwah ayah pulak kembali ke rahmatullah ..tp mujur kita masih ade suami dan anak2 yang support kita.kalau tak ..tak tahu what will happen to me...hmm :(

and hari ni thanks to my beloved hubby for a such lovely gift hehe..kita sukaaaaa sangat heheheh

sayang B so much hehe

ok tu jela see u all in next entry





1 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin