Sunday, May 23, 2010

Makan2 di ice room

Salam semua...letak gambar pi makan kat ice room dalam 3 minggu lepas kot sepanjang kedai ni bukak kat Nilai ni ...baru 1st time makan kat sini ice cream super sedap makanan dia yang lain pun best huhuhu..kalau sesekali nak basahkan tekak datang la kat ice room ni di nilai square



awa makan ice cream sedap hehe


tengok adik tu hehe

ice cream perasa tropika kalau tak salah


yang ni lupa nama tapi memang sedap so apalagi pergi la ye heheh

kedai dia sentiasa penuh la memang mendapat sambutan

1 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin