Saturday, July 3, 2010

Kakak Awatif ke huhuhu

Salam,

Hr tu kan kita masuk blog kak jemah kita hehe(viruspadu la) rasanya korang seme mesti kenal nye hehe....dalam entry dia ade menyebut(cewahhh ayat) dia dapat free trial CIBA vision .......ctc lense..tak leh jadi kita pun nak gak hehe lantas (cewah) masuk website dia isi semua apa yang dia nak kita pun hantarla berharap jugak la dapat tapi hampir sebulan tunggu sebenarnya ingatkan tak dapat last2 dapat minggu lepas sangat la gembira huhuhu dan tersangat lupa nak amik gambar gembira punye pasal

pastu kita hari ni pakaila contact lense tu sebab dulu kita dah biasa pakai contact lense tapi disebab kan ade sesuatu berlaku pada mata so kita stopla sekarang gatal nak try balik mujur dapat free trial ye dak..pastu tadi pi amik awatif balik tuisyen sekali bayar yuran utk bulan julai, teacher dia siap tanya..ni kakak awatif ke .huhuhu kembang sekejap.memang sedia kembang pun huhuhu mungkin sebab pakai ctc lense tu teacher tak cam hehehe tp mmg best la soalan tu bukan senang nak jadi kakak ehheheh

lepas ni nak kena beli ctc lense la awet muda tu hahahah

okla yang tu je nak citer bye



2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin