Friday, July 16, 2010

khabar gembira itu

Salam pg jumaat yang penuh keberkatan,

Hmmm camne nak citer ek...huhuhuhu....sebenarnya kita tak expect dan tak mengharap apa2 tapi kalau Allah nak bg rezeki kita terima la....(poyo je ayat ni) hehehe

sebenarnya ahli keluarga kita akan bertambah tahun depan...hehe..dah boleh guess kan....ramai betul kita dengar kawan2 kita yang nak tambah keluarga...tak sangka kita salah seorang...so far...ok...ade gak rasa sickness dia tu..tak kira masa hmmmm.....

tp minggu depan kita nak out lagi..kali ni ke sabah plak...huhuhu....

okla see u all in next entry..doakan kita ye..hehe






4 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin