Tuesday, July 6, 2010

M.A.C



Salam,

Happy tuesday hehe....banyak kerja ni..tapi update blog jap...ahad hr tu kita ke counter MAC kat SOGO...best..tujuannya nak cari compact powder..sebab kita punye bedak dah habis...tahan lama oooo MAC...tp skrg ni kita pakai bedak Mary Kay.,..tp camne pun sebab MAC lagi best kena beli MAC gak laaa..heheh

ok so my mission is accomplish..dah dapat bedak MAC plus make up base ...i'm happy la w'pun duit i dah habis banyak uuuu huhuhu...tp ingat nak habiskan bedak mary kay dulu baru pakai MAC ni hehe...sblm beli bedak tu ade la sesi try menerai dulu kan..jadinye promoter MAC tu pakaikan kita macam2 la..moisturizer la. make up base la...bedak la..mcm2...rupanya ade satu makcik tu berkenan..masa kita nak buat resit...makcik tu siap cakap..kerana awak pakai la..auntie rasa cam nak beli jugak heheheh....(dalam hati kita jangan salahkan saya kalau makcik tak cantik bila pakai tu..saya memang dah cantik huhuhu(over perasann..jangan salahkan iii hahahah)....

okla tu je..kerja banyak woooo...see u in next entry...

0 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin