Saturday, September 25, 2010

Hr kepenatan

Salam,

saya sangat penat hari ni sebab adik ipar ade konvo (USIM punye konvo) huhuhuhu

pagi2 tadi antar awa pi tuisyen, balik duk relaks jap pastu pi amik awa terus ke Putrajaya, makan2 jap rumah kakak pada biras, pastu terus ke PICC hantar adik ipar konvo
yang datang kali ni abang ipar, mak mertua, ayah mertua jadinya abang ipar dia jarang datang KL atau putrajaya so sementara adik ipar terima degree dia, so apa kata pi Alamanda tapi mmg penat layankan budak2 ni huhuhu

pastu balik ke PICC semula, adik ipar pun dah keluar dari dewan sesi amik gambar bermula, pung pang pastu balik rumah, rehat jap kuar balik amik adik ipar sorang lagi yang tengah belajar kat USIM tu terus ke Giant beli barang2 untuk masak esok, pastu pi order lauk2 untuk makan malam, huhuhuhu penat weiiii dahla peknen tu yang agak penat jadinye malam ni ramaila kat umah hehe

so off dulu la ye, next time will sambung gambo next entry ye byeeee










1 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin