Thursday, September 23, 2010

Vaseline oooo vaseline


Semenjak membaca entry viruspadu berkenaan vaseline nye itu...entry nye boleh di klik di sini..

kita tak nak masuk contest pun..saje je..nak share kenapa kita beli vaseline...

1st of all

sebab dia "PINK" huhuhu tak baca kelebihan dia..tapi cam best je...VP kata bau dia best so kebetulan ade opismate ni dia member watson..dia dapat voucher..dalam banyak2 voucher terselit voucher vaseline off rm3 kalau beli yang 400 ml kerana telah tamak ku beli dua satu yang 400ml dan satu lagi 120ml ..murah je harga dia memang affordable...

sebenarnya dia ada yang warna kuning...ramai yang kata warna kuning lagi ok..ok la lepas ni i beli yang warna kuning yeeee...biarkan i habiskan yang warna pink ni dulu ahaksss....

yang 120ml kita letak di opis..yang 400 ml kat rumah ...anak kita azzahra jadi tukang remind kalau kita lupa pakai losyen..see sangatla bagus..sebab dia pun menghabiskan kita nye losyen..nama pun anak dara hehehe....

okla u ols...setakat tu saje setakat ni pakai..tak nampak beza lagi mungkin lepas2 ni la ye huhuhu

lagipun kita peknen so nak pakai kat perut nak tengok apa kesannya huhuhu




3 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin