Sunday, November 14, 2010

Bulan ni dah 6 bulan

Salam,

Hmmm 3 bulan lagi huhuhu nak rasa bersalin semula, takut cemas seme ada, yela dah 4 thn koooo tolonnnnnn huhuhu nak merasa contraction, nak push, huhuhu kuat ke lagi ntah kederat yang ada, yela dulu bersalin umur tak masuk 30 pun lagi sekrang dah 33 thn ntah camne la , dah 4 thn ni rest huhuhu

Tadi masa pi JJ seremban2 , sempat la grab baju baby baru 2 helai mitten and booties 2 set huhuhpergi sebab adik azzahra ada Ihtifal pasti daerah seremban kat rasah kemayan golf and country resort, tak tunggu majlis habis lepas je adik dapat hadiah dia, terus balik laaa huhuhu singgah diJJ seremban 2 sebab lapar, kebetulan ada sale untuk Jcard 15 % gak discount untuk selected barang, mula2 pi makan kat foodcourt, lepas tu masuk JJ tengok kad dah expired, renew dulu pastu mula shopping, mula2 shopping dinner set, saje je beli huhuhu, pastu naik ke tingkat atas cari baju baby dan cari baju tidur anak2, plus terbeli plak seluar peknen huhuhu

Sekarang nak pakai Jeans pun dah ketat tak leh, so kena beli seluar peknen grab 2 pasang, kebetulan less huhuhu penuh orang kat JJ , tunggu nak bayar punyala seksa

oppps dah lari tajuk sudah, cuma nak bgtau baru sket2 la beli barang baby sebab dulu2 punye baju seme dah buang masa pindah hari tu sebab dah tak elok sangat yela dah 3 orang guna hehe

so baby yang ke 4 ni semuala baru

okla yang tu je bubbye




4 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin