Sunday, November 7, 2010

Minggu yang sangat penat

Salam ahad uols,

Ni baru balik dari KL bukan shopping tapi menyetelkan kuarters yang tak settle2, kita tak keluar lagi kuarters tak sempat betul nak pergi kemaskan kuarters walaupun dah hampir setahun berpindah huhuhu, rugi kan nak wat camne terpaksa sebab Outstation banyak weekend dah terlalu penat nak pi KL handle kuarters huhuhu

Jadinya disebabkan dah nak abis tahun by hook or by crook terpaksa gak kuar dari kuarters ni hmmmm tu yang agak penat sket ni

ok la uols saje2 ni update blog sori gambar tak de lagi ada kat laptop hubby senang2 kita upload masuk blog ek

k byee












0 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin