Thursday, December 2, 2010

Penat day


Salam,

Hr ni kita pi PD sebab dijemput untuk beri taklimat mengenai sistem HRMIS(gomen tau ni) hehe, tp bukan kita sorang, kita dengan boss dan ada 2 org lagi, boss yang banyak bg taklimat la , biasalah namanya boss ehhehe,

tp tak stay kat sana sebab staff sorang lagi ada hal hr ni, so tak dapatla nak stay, kalau dah stay sure dah pi pantai, best tuuuuu kat situ nak tau kat mana hotel corus paradise port dickson, pemandangan dia sangat cantik, sampai boss dah plan nak buat family day kat sana, swimming pool , bestla tu je yang boleh kata hehehehe

kalau ada rezeki, nak gak pi bercuti kat situ , harga tak survey lagi ni

okla yang tu je bye







1 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin