Friday, May 22, 2009

Salam pg jumaat

Salam semua,

pg ni kan kan..kita pakai shawl yang blink2 hahahha..hr tu bg tau G, tak sanggup rasanya nak pakai yang blink2 ni..tp G kata dia pakai je...pastu br ari ni beranikan diri nak pakai heheh...
so tak ok kot sebab shawl tu pendek sket..susah nak belit atau muka aku besar sangat tak sepadan ngan shawl tu ahhahaha...nak buat camne tuan dia nak pakai tu "chumil" sangat lerrr hehehe....

hubby kata nampak belakang..depan memang labuh..tula tujuan dia pun kan..melabuhkan dada..bukan melabuhkan belakang..belakang labuh buat apa..hehehehhe..kita nak cover dada kita ni...

kita memang addicted dgn shawl..dulu kita pakai tapi syella..yang sekali ngan abaya tu..kalau beli abaya kan dapat syella..jadi syella tu yang kita duk pakai hehhe..masa tu beli dalam WMC..dengan MARATUSSOLEHAH(perempuan solehah maksudnya dalam bahasa melayu) hehe..syella tu memang besar..sebab bila kita lilit dia akan menggelembung..gambar kat profile blog ngan facebook tu kita pakai syella...tu la kita suka sangat ala2 arab ni..mungkin sebab ade darah arab mengalir dalam tubuh..arwah mak..ade darah arab ni ehhehehe..dulu pernah la arwah mak citer...

okla kita dah melalut dah ni ..nak bgtau kita pakai shawl je ari ni sebenarnye heheheh

bye..see u in next entry :)







2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin