Wednesday, December 13, 2017

salam pagi rabu 13 Disember 2017

apa khabar korang???

hari ni sakit perut..salah makan kot semalam..ke banyak makan...masa tido pun dah rasa perut berangin seolah2 nak cirit birit.....aduii..salah makan sikit tak leh tau skrg..asyik sakit je..so memang nak kena pantang lagi..ingatkan tak yah pantang dah huhuhu.....nak wat camne sabar jela ye....haaa hari tu masa gi alamanda ada promo pinjamkan hatiku ni tapi kita tak gi pun tengok wayang..husband bukannya suka citer2 camni huhuhu.....last2 amik gambar jela..



comel gak dia ni cute je..Ayda Jebat ni







awa amik kesempatan bergambar ngan ayda dan shaheizy sam ..hehe suka la dia hehe
 
okla korang...nanti sambung lagi bye..perut tak best ni huhu

Friday, December 8, 2017

salam pagi jumaat 8 disember 2017

Semalam kita cuti ada urusan sket....hmm....hari ni jumaat Korang..jangan lupa baca surah al-kahfi...
kita macam malas nak update blog skrg ni...dulu rajin jugak...skrg dah malas dah hehe...tp insyaAllah ada masa kita update la blog ni...hehe..ni masa minggu lepas ke alamanda...
gambar kat gsc pun ada dalam aeon pun ada..kat centre court pun ada hehe..saje la diaorang ni suka amik gambar....padahal dah selalu dating pun alamanda tu hehe






 
okla korang nanti update lagi bye..see ya
Blog Widget by LinkWithin