Monday, December 3, 2018

salam korang ....3 disember 2018

Lamanya tak update...sebab diri ini malas nak menulis...sedangkan bnyk perkara yang berlaku...pergolakan hati dan perasaan biarkan lah disitu huhuhu....sesekali ayat tah apa2


sapu sawang jela....UPSR pun dah keluar result,..terima saja takdirnya...Tahniah buat azzahra kerana bertungkus lumus setahun ni untuk belajar...untuk belajar di sekolah mana2 dia hanya decide belajar di sekolah abang dan kakaknya saja....hormatila keputusan dia...walaupun rasa jugak nak apply sekolah menengah agama untuk dia...hmmm.....takpela...


okla setakat ni dulu minggu depan exam PT3 keluar..terima saja takdirnya sekali lagi...masa masih panjang ....usaha dan usaha akan berjaya....insyaAllah.....tiada siapa yg menentukan masa dpn kita ...hanya kita yang menentukan dgn redha Allah....jadi terima saja takdirnya....

okla korang see ya when i see ya ..bye....




Friday, November 9, 2018

salam jumaat 9 November 2018

Salam korang,

dah lama tak update blog.....dah lama tak meluahkan isi hati pada blog ni...sbnrnya 2 3 bulan ni...ada byk sangat perkara yang berlaku...maybe Allah kata ini masa yang tepat setelah lama berkira-kira untuk move kepada menda lain....maybe ini masa yang sangat tepat....semoga Allah permudahkan segalanya....

Semoga Allah temukan dengan orang yang baik-baik, persekitaran yang baik-baik....muak jugak buat benda yang sama setiap hari kan...it's time to learn something new.....bidang kita ni sangat luas sbnrnya.....kita pun sbnrnya org yang cepat bosan..tp tak tau kenapa blh bertahan jugak duk di sini se lama ini.....maybe the environment...kat sini pun bukannya awal2 best...banyak benda jugak yang tak best berlaku..tp end up nya....kat sini jadi tempat yang sangat best....bukan senang untuk dilupakan.....

hmm...okla korang..mesti korang dah boleh mengagak kan...skrg ni kita tunggu masa sahaja.....

okla korang see ya,..nanti update later ok...bye....
Blog Widget by LinkWithin