Wednesday, January 16, 2019

salam tahun baru 16 Januari 2019

salam korang...

selamat tahun baru...tahun baru yang tahun je baru orang nya masih sama lama.,..hehe....dan jugak ....tahun baru ni kita redha sahaja...dengan apa saja yang berlaku...hidup kita ni ada ups and down...mungkin ini hari kita....mungkin esok2 hari orang lain plak....percayala pada roda kehidupan yang pahit akan manis akhirnya...jadi bersabar dan menunggu takdir...yang Allah tentukan....

ok la korang..saja nak update...sebab hari ni cam free sket..2 minggu ni bz sangat ...jadi hari ni ada masa boleh update blog..ok la see ya,...bye,....

Monday, December 31, 2018

salam 31 Disember 2018

Salam korang.....

hari ni last 31 Disember 2018....tomorrow is a new year and new day ....berharap tahun hadapan akan jadi tahun yang terbaik ..kita tengah tunggu sesuatu dengan penuh debar...berharap yang baik2 sahaja...hmmm.....

sebab dah masuk tahun baru kan....jadi memang kena bersedia untuk terima perkhabaran apa2 pun....
hmm....
okla korang see ya when i see ya,...

selamat tahun baru ye...

bye
Blog Widget by LinkWithin