Monday, November 20, 2017

salam pagi isnin 20 November 2017

Salam korang dah lama tak update blog, selasa lepas last huhu....hari ni masuk opis dengan berkuapnya aircond rosak lagi,..aduiii.....dah la pagi isnin..lagi la Monday blues...tak tahan betul....my weekend was busy,..kita cuti jumaat tu setelkan hal sekolah aimin...pastu hantar awa ke kem ibadah kat sekolah....habis hari sabtu.....petang melepak kat mesamall...mall yang baru bukak kat nilai bulan 5 baru ni....pastu ahad konvokesyen ammar.....jadinya memang bz.....dan kita agak penat.....

okla korang...see ya...nanti sambung lagi bye

Tuesday, November 14, 2017

salam pg selasa 14 november 2017

Salam korang,

kita kan rasa ngantuk tahap gaban ni dah la sejuk kat luar tu....hari ni ada taklimat ...mula 2 kawan kita nak bg taklimat tapi tiba2 ada something came up....tak dapat nak ajar...jadi kita la ajar..weii dah lama tak bagi taklimat weiiii....aduiiii plak tajuk tu tak penah kita ajar...jadi hentam jela....

okla korang..kita ada masalah peha ke kaki ...salah duduk kot tadi...sakit giler ni....tp bertahan je.....tak leh nak bergerak sangat...nak pi toilet jela terpaksa..jap lagi nak gi solat...aduii camne la ni ..harap2 ok la huhu.....
Blog Widget by LinkWithin