Friday, February 17, 2017

salam pagi jumaat 17 feb 2017

salam pagi jumaat korang, 
jangan lupa baca surah al-kahfi...hari ni tak de mood..sakit tekak la...aduyai...nak bagi dugaan sungguh2 la...awal tahun ni...mcm2 sakit ada....takpela..penghapus dosa kan katanya.....so hari ni kerja banyak jugak..mcm2 nak kena buat...tp nasib baik jumaat ada rehat yang lama...jadi blhla rehat....

okla korang..kita dah transfer gambar ada masa free kita update bergambar ok..bai

Thursday, February 16, 2017

salam pagi khamis 16 februari 2017

apa khabar korang?? pg ni ngantuk tahap gaban...penat semalam ni..semalam befday ammar ..dan result upkk keluar..alhamdulillah result unexpected untuk aimin....terkejut jugak,..tak percaya sebab dia pun bukannya rajin sangat kat umah....kita nak ajar pun tak reti just pandai cari buku...belikan untuk dia...kebetulan zahra pun upkk tahun ni jadi dia belajar ngan zahra la...alhamdulillah la...syukur pada Allah..jadi double celebration...kebetulan gaji pun tak banyak lagi yang ada...celebrate la dulu mana2 tempat2 yang murah tp sedap ...rasa cam 5 bintang...hehehe....apalagi nasi arab jela...yang penting anak2 suka..nak letak gambar ..tak transfer2...nanti la ye..bila dah senang2 sket..okla bai..see ya
Blog Widget by LinkWithin