Wednesday, February 14, 2018

salam pagi rabu korang.....14 feb 2018

waa....valentine..hahaha...tak de la mana sambut pun...saje je.....hari ni adalah tarikh kpi...jadinya semua kena selesai hari ni....esok kita cuti.....sebab anak2 cuti sekolah abah pun company bagi cuti ...aduiiii.....seronoknya..kita gakla nak kena apply ,.....


korang....ada yang bercuti.....minggu lepas kan ada sale watson....kita ada membeli kat watson sket lepas tu boleh beli bio gold rose gold water ngan harga rm15 kecik je....tp okla ..kita tak start pakai lagi..skrg ni malam2 je rasa tak sihat..rasa nak demam....hidung dah dekat 3 minggu tak ok on off....ni pun tengah on antibiotik...degil sungguh ...cam dr pun cakap family dia pun sama...pun tak sihat kena makan antibiotik baru ok..sebab selesema tu dia boleh baik dan datang sesuka hati dalam masa yang dekat....
jadinya kan back to the story..korang ada pakai ke ni....kalau ada pakai boleh bagi review..kita baru nak try hehe....
okla korang....see ya....ada kerja nak kena tengok..sebab KPI berakhir hari ni...see ya....

Friday, February 9, 2018

salam pagi jumaat 9 Februari 2017

Salam korang, 

salam pagi jumaat....hari ni kan murah rezeki ada makanan breakfast , hamba Allah belanja..tetapi kita dah siap dah beli bekpes seme..takpela simpan la nanti2 boleh makan haha....sekrang ni dah tak sempat nak update blog bagai....bz ngan kerja lagipun ada satu lagi KPI yang kena capai minggu depan....cam tu la...huhu sepanjang tahun ada kpi yang kena capai......

korang..kita asyik selesema je dan asyik sakit tekak.....umur dah makin meningkat ni agaknya antibodi pun kurang dah...huhu....jadinya kena makan sesuatu kita dah lama tinggalkan supplement...sebabnya macam kurang percaya ..sebab terlampu banyak kat pasaran...jadi takut plak nak try bukan2..dr pernah bgtau kita tak leh makan vitamin c sebab gastrik....tp rasanya cam nak kena amik.....jugak sbb asyik tak sihat je....

okla korang ada bacaan yassin plak...so jangan lupa baca al-Kahfi..see ya

Blog Widget by LinkWithin