Wednesday, September 12, 2018

Salam pagi rabu 12 September 2018

Salam korang, lamanya tak update blog..selepas habis semua sambutan raya, cuti merdeka, cuti Keputeraan Agong dan Awal Muharram. Selamat tahun baru hijrah ..semoga kita menjadi orang yang lebih baik ..dan hari ni juga befday Abdul Muhaimin yang ke 13 tahun dan hari ni juga genap 16 thn berkhidmat dengan kerajaan. 

Untuk Aimin, ummi doakan semoga sentiasa diberikan kejayaan dan menjadi anak yang berjaya dan tidak lupa pada jasa ibu dan bapa...

ok jom throwback gambar raya haji ..raya haji yang bulan lepas punya..punya la terukkan ...baru hari ni nak post hehe

ok la korang layan jela...

ni nasi ala2 kak wok sebab tak balik raya...buat la resepi mana ada


awatif

awa dan zahra

ni aktiviti korban kat rumah..kita tak berkorban tahun ni...mana tahu rezeki tahun depan




4 beradik


ptg dah tukar baju mana leh pakai baju melayu lama2 ammar tu



okla korang...nanti update bergambar lagi...see ya....bye

Tuesday, August 21, 2018

salam pagi selasa 21 Ogos 2018

Salam aidiladha,...dan juga selamat berpuasa hari wuquf, kita tak dapat nak puasa sebab tak sihat...selesema teruk, batuk kadang2...sakit tekak...macam2 la kan...terima jela...

ni saje nak update blog..sebab hari ni ramai orang cuti sebab dah nak raya esok..kita cuti khamis jumaat ni je.,...
ni throwback gambar raya aritu tak abis2 lagi...huhu

ni masa pergi ke masjid terapung kat situ mmg cantik...cam pantai gak la....tengok jela kat bawah ni ehhe










best kan..kita je yg tak turun...okla korang...nanti update lagi,..see ya...
Blog Widget by LinkWithin