Tuesday, January 31, 2017

Gambar dan credit

Hari ni saya terperasan ada orang amik gambar dari blog ini untuk menjadi penyeri artikel di satu blog lain..saya tak kisah tapi tolongla gambar tu bukan awak amik kot..jadi tolongla creditkan ke blog ini..saya tak kisah..nak amik gambar tu..kitaorang tumpang glamer..bila lagi nak glamer kan..kan..kan..tp dia plak  yang popular bila amik gambar dari blog orang lain masuk ke blog dia...tolongla mintak...jangan la "curi" dan pretend seolah2 awakla amik gambar tu...huhuhu...

so...kalau nak ..mintak..seperti citer Tan Sri P. Ramlee tu citer pendekar bujang lapok..ada yang sorang tu amik pisang tanpa kebenaran..makcik tu kata,.kalau nak..mintak...kita kan ada budi bahasa...dan tolong creditkan kat mana awak amik gambar tu..tu jee....

Okla..blog ni pun tak popular...tp tolong hormat.....

tu je...peace yalll....




Thursday, August 25, 2016

salam pagi khamis 25 julai 2016

Hari ni hari gaji...so apa plan??huhu bayar hutang la..bila la nak abis utang..serabut hahaha.....
tp insyaAllah la kot...kita akan cuba tidak tambah hutang...bayar jela utang sampai habis huhuhu...dan jangan tambah utang...masa untuk menyimpan  dah skrg...lagipun nak cantikkan bilik anak2..tu yang tengah cari jugak...dan survey katil ..survey almari..tp yang menarik perhatian ikea punya la..sebab putih dan comel...huhu



doa2 kan la semoga dapat beli...haha


okla korang..bye
..



Blog Widget by LinkWithin