Friday, August 10, 2018

salam jumaat 10 Ogos 2018

Salam korang..dah baca surah al kahfi?

lamanya tak update ....hari ni baru rasa lega sikit boleh la nak update,,skrg ni bz ngan anak nak periksa...weekend penuh aktiviti diaorang ni je study group la bengkel la..seminarla mcm2 la kan....esok weekend lagi..sangat cepat masa berlalu kejap je seminggu seminggu

esok ada aktiviti lain plak...huhu...lepas tu nak raya haji dah...kejap je..so korang apa plak korang weekend??

okla just nak update je..see ya...i nak keluar berjimba2..jap bye

Monday, July 30, 2018

salam pagi isnin 30 julai 2018

salam pagi isnin korang...pagi tadi hujan lebat...hari ni kita puasa setelah 2, 3 minggu last puasa enam...hehe....sebab semalam dah masak kat umah, ada lauk lebih jadinya puasa jela...kebetulannya anak kita yang sulung pun puasa jugak hari ni....nanti bukak sekali la....

weekend ..tak kemana sebab hubby pun tak berapa sihat...sakit kaki...sabtu tu tak kemana....ahad jela..keluar ke puchong sebab ada jualan murah corelle dan corningware kat ifmal trade...sebab memang lama nak cari so pergi jugakla....hehe ....

jom throwback gambar raya lepas tak habis lagi hahah....

ni gambar masa kat pantai tok jembal...memang cantik kawasan ni





























tgk gambar ni rasa cam nak bercuti lagi..aduiii.....tunggu anak2 lepas periksa kita pergi cuti hehe


okla korang see ya..when i see ya...bye
Blog Widget by LinkWithin