Friday, April 28, 2017

salam pagi jumaat 28 april 2017 ..

jumaat dah?? cepatnya minggu ni....huhu...minggu ni pun long weekend....masuk kerja 2 hb...cepat je masa berlalu..ni throwback masa balik kg kat terengganu hari tu....masa cuti raya cina..ya Allah lamanya la hai...nak letak gambar huhuhu..ni nasi lemak ikan aye


ni haaa my ninja....adoi la..bila balik kg mcm2 jadinya



kalau balik trg tak sah la tak beli kuih...sebelah tu kuih bakar..kanan tu akok


nanti kita sambung lagi....jangan lupa baca surah al kahfi..

okla korang see ya...

Thursday, April 27, 2017

salam pagi khamis 27 april 2017

salam korang...apa khabar?? khamis baru update blog...kerja banyak...tp tula...buat la slow2...nak wat camne...skrg ni diuji ngan kesihatan yang tak berapa baik...takpe..Allah sayang....sebab tula tak putus2 bagi ujian...saya ok je...akan tetap berjuang ...masalah kesihatan saya tidak dapat saya ceritakan....bg saya biar saya simpan sendiri....biar yang best2 je kat blog ni...

okla korang...saya saje je nak update ..bye....
Blog Widget by LinkWithin