Thursday, May 17, 2018

salam satu ramadhan 17 mei 2018

Salam korang, how i wish hari ni cuti...hehe...yela kan sebab 1st ramadhan orang nak sambut ngan family..tp tula memang tak la kan ada beberapa negeri je cuti....bestnya...sebabnya badan tak berapa sihat sebab nak demam tak nak demam....sakit tekak dari hari isnin..hari ni dah khamis tak resolved lagi....

air banyak dah minum...so cam ni la badan jadi lemau,sebab penat balik kg minggu lepas pun ada lagi..hehe...okla korang banyakkan buat pahala di bulan puasa ni....bangun tahajjud, baca quran, pergi tarawih...(tahun lepas tak sihat,, sgt berharap boleh pergi terawih tahun ni...)huhu,,..okla korang...see ya when i see ya...

selamat berpuasa...ye

Friday, May 4, 2018

salam pagi jumaat 4 mei 2018

salam korang,

dah jumaat dah kejap je minggu ni...sebab ada cuti sehari selasa hari tu....esok lusa cuti plak kerja 2 hari cuti plak mengundi lepas tu kita sambung cuti sebab takkan nak balik terus lepas ngundi..penat wei...lagipun dah dekat2 nak ramadhan kan..takpela cuti 2 hari khamis jumaat lepas ngundi tu..kot2 la nak beli apa2 kat kampung nak buat persiapan untuk ramadhan sebelum balik ke rumah semula....

hari ni ada jamuan sket sempena ramadhan sebab nya tak de masa dah..minggu depan ramai yang cuti sebab nak balik kg mengundi...jadinya buat minggu ni.....
korang jangan lupa baca surah al-kahfi...

kita kan..tak tahu berapa ramai baca blog kita ni....tapi takpela....at least ada kenangan kita coretkan kat sini..

okla korang...see ya when i see ya bye....
Blog Widget by LinkWithin