Friday, November 9, 2018

salam jumaat 9 November 2018

Salam korang,

dah lama tak update blog.....dah lama tak meluahkan isi hati pada blog ni...sbnrnya 2 3 bulan ni...ada byk sangat perkara yang berlaku...maybe Allah kata ini masa yang tepat setelah lama berkira-kira untuk move kepada menda lain....maybe ini masa yang sangat tepat....semoga Allah permudahkan segalanya....

Semoga Allah temukan dengan orang yang baik-baik, persekitaran yang baik-baik....muak jugak buat benda yang sama setiap hari kan...it's time to learn something new.....bidang kita ni sangat luas sbnrnya.....kita pun sbnrnya org yang cepat bosan..tp tak tau kenapa blh bertahan jugak duk di sini se lama ini.....maybe the environment...kat sini pun bukannya awal2 best...banyak benda jugak yang tak best berlaku..tp end up nya....kat sini jadi tempat yang sangat best....bukan senang untuk dilupakan.....

hmm...okla korang..mesti korang dah boleh mengagak kan...skrg ni kita tunggu masa sahaja.....

okla korang see ya,..nanti update later ok...bye....

Thursday, October 18, 2018

salam hari khamis 18 oktober 2018

salam korang, saje nak update.....sesekali update blog...
tahun ni azzahra periksa UPSR dan awatif PT3.....memang la tahun ni bz sebab setelkan dia duaorang....dengan tusyen nya kelas tambahan nya macam2....tp so glad semuanya selesai...

ni ha budak upsr nye


ni PT3



lepas exam hari 1st






ni masa nak tunggu exam...


semoga diberikan rezeki dalam peperiksaan ini ummi yang berdebar tunggu result..hehe

okla bai nanti update lagi

Blog Widget by LinkWithin