Thursday, March 23, 2017

salam ols 23 mac 2017

salam korang.....

hari ni gaji kan..mata terbeliak sket...sebab hari gaji hahaha....padahal dah bayar bill segala bagai...adoiiii.....(beradoi la plak..).....biasalah dapat gaji bayar bill..bayar segala hutang yang ada....macam tu la...haha


kita ni mcm2 nak buat...nak buat business la...last2 business kemana aku ke mana..balik dah malam2...camne la....dulu mcm2 cuba...last2 tak boleh la hehe....hari ni pun cam mls je..haha..sindrom cuti sekolah...ini gambar ammar nak mancing....dia sibuk la,.,nak mancing nak mancing last2 beli yang paling murah tu pun kat daiso..sebab tak sabar ammar ni..jomla mancing...hubby tak suka mancing,....boring dia kata...tunggu ikan hehe..sebab ammar suka terpaksala abah dia ikutkan..heheh...takpela bagi pengalaman...last2 tasik ni pun dah kena tutup sbb USIM tutup nak buat fakulti dia kat tepi tasik ni..so jom tengok gambar..ni masa bln lepas ni...















gaya je lebih..heheh....ikan langsung tak dapat hehe...okla korang see ya

Wednesday, March 22, 2017

salam pagi rabu 22 mac 2017

salam korang.....hari ni dah rabu....jom tengok gambar sket...ni yang bulan 1 baru ni kot pergi d'pulze cyberjaya bagi anak2 main...boring gak..bagi jela....


kat sini nak kena beli kad..isi duit baru leh main....pastu kad tu blh simpan nanti top up je kalau nak main lagi

pastu singgah miniso....diaorang ni kan dah jadi anak dara...so memang suka nak test make up ni seme huhu


layan jela..mak dia pun tak beria2 cam.ni..tak beli pun...suka hati korang la...tuan kedai tak marah pun..heheh...

okla korang..nanti sambung lagi ..bye...
Blog Widget by LinkWithin