Thursday, May 16, 2019

salam ramadhan yang ke 11

Salam korang,

lama tak update blog...tak sempat bulan2 puasa ni nak update..banyak aktiviti yang nak dibuat hehe...tahun ni rasanya kita agak letih...tak taula nape....mungkin baru lepas operation bulan 2 aritu jadi badan tak berapa nak fit lagi.....bulan puasa ni biasalah tak cukup tido...hehe....

skrg ni bukak puasa kita tak masak kecuali weekend....cuma sahur hari2 kena masak...sebab anak2 semua makan nasi time sahur..bukak puasa takpe...sebab boleh je sambung makan lepas terawih tu...
hari ni pun dah ramadhan yang ke 11....persiapan anak2 pompuan dah settle....anak lelaki belum settle..lagi..nak tunggu bonus..rasa cammmm....hmmm paham2 sendiri ler...huhu....

okla korang...see ya nanti sambung lagi bye....

Friday, May 3, 2019

salam pagi jumaat 3 mei 2019

salam korang..lama tak sapu sawang.....rasa sangat malas nak update blog sekarang ni....sebab banyak guna instagram dan jugak FB....blog ni dah macam ketinggalan sangat....but i will try to update as much as i can..supaya blog ni tak dela kelam sangat hehe....ok so ..tengokla gambar lama nanti kita update pada gambar baru ye....nanti...ok bye...see ya....



Blog Widget by LinkWithin