Tuesday, January 31, 2017

Gambar dan credit

Hari ni saya terperasan ada orang amik gambar dari blog ini untuk menjadi penyeri artikel di satu blog lain..saya tak kisah tapi tolongla gambar tu bukan awak amik kot..jadi tolongla creditkan ke blog ini..saya tak kisah..nak amik gambar tu..kitaorang tumpang glamer..bila lagi nak glamer kan..kan..kan..tp dia plak  yang popular bila amik gambar dari blog orang lain masuk ke blog dia...tolongla mintak...jangan la "curi" dan pretend seolah2 awakla amik gambar tu...huhuhu...

so...kalau nak ..mintak..seperti citer Tan Sri P. Ramlee tu citer pendekar bujang lapok..ada yang sorang tu amik pisang tanpa kebenaran..makcik tu kata,.kalau nak..mintak...kita kan ada budi bahasa...dan tolong creditkan kat mana awak amik gambar tu..tu jee....

Okla..blog ni pun tak popular...tp tolong hormat.....

tu je...peace yalll....




Monday, September 26, 2016

smule...kita pun nak try


korang...ada yang smule tak ?? haha....kita try je...suka dengar dan tgk orang nyanyi smule..cam professional..haha...kita tak dela....ada la akaun .smule tu...tp adalah dengar keburukan2 smule..mcm kes artis yang tutttt tu la kan...sampai bercerai2...ini seme niat..kalau niat nak release stress cam kita ni..boleh la try...suara tak de la sedap....ntah kenapa suara tak keluar nyanyi kat smule ni...pelik tul hehe...jadi cam itik pun ada ....huhuhu...tak biasa kot...hahah...rasanya dah tua kot suara pun tak nak keluar ..heheh....okla korang

ni saje nak release stress sementara nak sambung bengkel petang ni...see ya...bye




salam pagi isnin...26 september 2016

Ni pun nak update laju2 hehe...sebab jap lagi ada bengkel...so akan bz bengkel...sebulan ni.....so bertabahla ye.....


okla korang...nanti bila2 masa free boleh update lagi..bye
Blog Widget by LinkWithin