Tuesday, January 31, 2017

Gambar dan credit

Hari ni saya terperasan ada orang amik gambar dari blog ini untuk menjadi penyeri artikel di satu blog lain..saya tak kisah tapi tolongla gambar tu bukan awak amik kot..jadi tolongla creditkan ke blog ini..saya tak kisah..nak amik gambar tu..kitaorang tumpang glamer..bila lagi nak glamer kan..kan..kan..tp dia plak  yang popular bila amik gambar dari blog orang lain masuk ke blog dia...tolongla mintak...jangan la "curi" dan pretend seolah2 awakla amik gambar tu...huhuhu...

so...kalau nak ..mintak..seperti citer Tan Sri P. Ramlee tu citer pendekar bujang lapok..ada yang sorang tu amik pisang tanpa kebenaran..makcik tu kata,.kalau nak..mintak...kita kan ada budi bahasa...dan tolong creditkan kat mana awak amik gambar tu..tu jee....

Okla..blog ni pun tak popular...tp tolong hormat.....

tu je...peace yalll....




Thursday, December 8, 2016

salam pagi khamis 8 disember 2016

Salam korang...apa khabar???

kita baru balik dari kuantan semalam..penatnya....2 hari pergi ..jadual full sampai ke malam..semalam pun full...letih..nasib esok dah nak cuti..so takpela..datang menyiapkan claim...hari ni pun last hantar claim hehe..aduii kalau tak..malas nye....lagipun ada kerja nak kena settle...sebelum nak cuti.sebab esok anak kita berkhatan...dia pun nampak cam takut..takut..cakap kat dia relaks la hehe...(pandai sangat cakapkan..haha)...

skrg ni nak cari menu untuk pantang berkhatan ni...nanti nak google...okla korang....banyak kerja nak kena buat ada masa update lagi bye
Blog Widget by LinkWithin