Tuesday, May 30, 2017

salam 4 ramadhan 30 may 2017

Salam korang,

camne puasa??banyak ke beli kat param.....apa nak update ni..tak de mood la sebenarnya...semalam Ammar puasa penuh....bagus tul dia...tp malam semalam dah pening kepala....dia kata ammar tak leh pikir sebab ammar sakit kepala..sian dia....so tak pela..tak yah la puasa....kalau puasa pun mungkin sekerat hari je...hehe....

okla korang..saje nak update je..tak de mood nak update ni...maybe next time....okla bai...see ya

Monday, May 29, 2017

salam 3 ramadhan 29 may 2017

Salam korang,

dah 3 ramadhan sekejap je masa berlalu, how's ramadhan so far? kita biasa jela...2 hari ni masak untuk bukak puasa..hari pertama tak jengah langsung pasar ramadhan sebab masak..hari kedua pun masak tapi jengah pasar ramadhan sebab nak cari air...penuh orang...banyak sangat menda yang di jual..nanti hari2 bekerja cam ni memang singgah pasar ramadhan je la...yela tak sempat nak masak dah.....

hari ni dia buat hal panas lak dah. opis ni...adoiiii.....sabar jela dugaan...
ok la korang see ya when i see you...gambar bukak puasa tak amik..malas....bye...
Blog Widget by LinkWithin