Thursday, October 18, 2018

salam hari khamis 18 oktober 2018

salam korang, saje nak update.....sesekali update blog...
tahun ni azzahra periksa UPSR dan awatif PT3.....memang la tahun ni bz sebab setelkan dia duaorang....dengan tusyen nya kelas tambahan nya macam2....tp so glad semuanya selesai...

ni ha budak upsr nye


ni PT3



lepas exam hari 1st






ni masa nak tunggu exam...


semoga diberikan rezeki dalam peperiksaan ini ummi yang berdebar tunggu result..hehe

okla bai nanti update lagi

Wednesday, October 10, 2018

salam pagi rabu 10 oktober 2018

salam korang, lama nya tak menulis kat blog ni..hmmm......
saje jela nak update....nak sapu sawang.....kita lega sebab 2 peperiksaan besar telah pun berakhir,...
sekarang tinggal tengok result je....

ni pun dah bulan 10...dua bulan lagi nak habis tahun ni.....kejap je kan masa berlalu..

okla korang nanti kita sambung lagi menulis hehe...

saje je nak update ..

bye
Blog Widget by LinkWithin