Friday, October 10, 2008

gambo2 perubahan di rumah cewah bahasa melayu...

MC pun ade benda nak buat..as long as duk kat umah..mcm2 projek...tp jap lagi nak tido..ni anak yang sulung ade ngan kita ni...dia tak nak gi sekolah..tu tengah duk kaler buku..hehe



ok...ni bunga yang kita dah make over balik..sebabnya sebelum ni kita letak kat lantai..cam tak sesuai je...dia tak balance...kita dah gi carik kat KK home decor semalam..tak de ..dah habis..so kita terpaksa pikir yang ni letak kat meja,....dan buat flower arrangement lain..



ni la crochet tempah ngan era...cantik..puas hati..hehe



ni close up nye


ni bunga2 dan teko yang beli kat KK home decor semalam sebab bunga ni cam nampak hidup..dah kita memang suka bunga2 cam ni..so beli la jugak..tgk la kan..cari lain dapat lain hiks


ni crochet alas tv yang kita tempah..letak kat atas tv...hehe...


yang ni..kita buang bunga asal dan letak bunga ni..hehe..br ok kita tgk hehehe..sbb bunga asal merah..kita suka pink ehhe

6 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin