Thursday, November 6, 2008

Today at 6.11.2008

Salam pg khamis,

Ni br lepas bekpes..untuk mengelakkan salah type lagi..maklumla makan..bila makan..mcm2 la jadi..hr ni pun sama..minum air oren tropicana..macam addicted la plak..tp tak kisahla..kan...sebab dah suka...hehe

semalam dinner makan kat mamak..dah lama dah tutup dapur...sebab anak yang kecik kalau kat umah tak makan..banyak nak main..kalau kat kedai..duk diam2 je makan..tu yang geram tu..so makanla kat luar..kita makan roti bom, anak2 makan roti telur, hubby makan nasi lemak...ok gak kan..sekali sekala makan benda ringan2 malam2 ..so tak de la rasa berat sangat...kita ade amik gambo..sekali nak transfer hubby punye hanset tinggal dalam keta daaaa...pastu streamyx pun buat hal semalam..malas la kalu gitu..

oh ya..sekarang ni kan kita duk baca blog kengkawan banyak tul kes dengki mendengki.blogger.pada blogger lain...biarla kan...itu hak blogger tu la apa dia nak tulis kat blog, dah memang blog dia..yang ade nak jadi bz body pulak pelikla..sebab kita ade baca dalam blog sorang blogger ni..siap ade entry lagi pasal blogger lain..apa nak jadi ni...dah blog awak..awak tulis pasal awak jela..takyah la tulis pasal org lain..tak yah la jd bz body..just be your self ..cite pasal diri sendiri, anak2 ke..pasal apa2..kalau dah tak de apa2 nak tulis..carila hadis2 ..letakla kat blog ..at least org baca ...sejuk hati...kita pun takut gak,.benda ni jadi kat kita...tula yang penting jangan jaga tepi kain org..jagala tepi kain sendiri...kot dok jaga tepi kain org..kain sendiri terlondeh tak sedor..seperti kata org ..1 jari tunjuk kat org..4 lg jari tunjuk kat kita balik..so sapa lagi yang tak ok..kita ke org tu...hmm...

okla ek..sampai tu jela kuliah kita pada pagi ni..hiks heheh..ok la see u in next entry..apa yang kita tulis sebagai peringatan saja...dan jangan cepat menilai org tu sebelum kita kenal org tu sebenar2 nye....

6 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin