Tuesday, March 10, 2009

My becoming Anniversary


My anniversary is just around the corner..dah nak masuk 6 thn dah..banyak dugaan dan cabaran sepanjang perkahwinan...tp kita orang mampu manage..alhamdulillah...dengan ade anak2 yang comel..bersyukur sangat2 pada tuhan...dan bersyukur jugak dikurniakan husband yang sangat memahami wife dia yang banyak pe'el ni hehe.... dia tak pernah merungut bila kita naik badan ke apa..still lagi layan kita the same person yang dia kawin at the first place...biarla kita terima pasangan kita bukan dari fizikal tp hati..supaya kita tahu yang kita cintakan dia bukan sebab fizikal..tp hati nya..:)





5 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin