Tuesday, March 10, 2009

Today at 10.3.2009

Salam hr selasa,

hr ni kita amik cuti..kita dah jangka ..mesti penat..sebab bawak anak2 yang sdg membesar tu memerlukan tahap kesabaran yang tinggi dan suara kena high pitch..jadinye dah tak larat hr ni...mujur kita dah apply cuti siap2 ehhehe.....

hr ni lambat sket bekfes..baru lepas bekfes...makan oat + ikan Bilis + kicap...yang tu je..ni tgh layan blog kejap...apa nak makan petang ni pun tak tau la..hmmm...tgh bosan ni..hehe...nak masak pun malas..lg pun diet dah bermula...takkan nak makan bukan2 hehehe...

okla setakat ni dulu..kita memang ingat nak update blog pasal cherating tu sekali nak transfer gambar..bluetooth kita tertinggal dalam keta..so tak pela...nanti2 la....bukan ada gambar yang best2 pon ..ahaks heheh...

okla see u all in next entry..nak tgk WHI la..pasal bekas isteri Roslin Hashim yang kena cerai selepas 12 hr berkahwin..kalau tak cinta kenapa nak kawin ye tak...kesian plak tgk bekas wife dia tu..hmmm..ok la bye...





3 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin