Tuesday, June 7, 2011

sudah sampai itu "jurulatih"

sebenarnya , dah lama berkenan ngan beg ni. Terasa nak bg hadiah utk diri sendiri kerana berjaya mengharungi segala dugaan sepanjang peknen, bersalin dan berpantang walaupun banyak dugaan yang melanda...so here it is...my "jurulatih"..menggigil jugak nak bayar..saje je asyik bg hint kat korang ....huhuhu

y decide nak beli coach..cantikla lak design plus bila beli handbag je rosak..entah camne pakai ntah...kita suka yang F timber tu..tp bila beli...mesti ada something wrong zip dia..la apa la hmmm..so apa kata beli yang mahal..tengok tahan tak sampai tahun depan huhuu

beli kat sini ye coachlover

link ni pun dpt dari blog viruspadu hehe...

1 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin