Monday, September 22, 2008

Today at 22.09.2008

Salam pg isnin,

Ngantuk nye la..nape la tak tido jap tadi ni...dahla muka boring je nak datang kerja ari ni..hubby MC ari ni demam..dah tak larat dah dia ke sana ke sini..tak pela B..relaksla kat umah hehe...kita sebab dah nak save cuti kalau tak aku EL sekali ehheheh....lagipun bosan dah kat opis ni..dah tak mood dah nak kerja...jam pun lambat bergerak..baru kul 9 ....hehe...sahur pun dah cam malas nak bangun sekarang...kita punye persiapan raya dah cukup kot..cuma sekarang barang untuk rumah jela...slow2 la tuh..lagipun raya kat kg...cuma kot2 ade org nak datang ke rumah lepas raya kan..hehe..kita jemput semua datang..tp call la dulu..kot2 tak de kat umah..open house tak buat kot..sebab tak cukup kaki dan tangan ...lagipun ade helper2 yang tak bertauliah lagi la memenatkan..hehe...ok la ek...sambung2 nanti la plak...see u in next entry ehhe

6 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin