Friday, July 25, 2008

Today at 25.7.2008

Salam,

Hr ni jumaat...esok weekend....bestnye...tak larat dah rasa minggu ni...asyik sakit kepala je..
kerja hold dulu..tunggu boss bagi yang lain hehe.....

hr ni rasa cam nak main2 la plak..
apa yang kita suka ek
1) My Hubby
2)My Children
3)Decorating my House-whatever related to house..hehe but english style(must)!!!
4)Reading
5)Cooking

Favorite Food
1)Laksa Penang
2)Fried Chicken
3)Chicken Rice
4)Bihun, mee
5)Nasi berlauk(sapa org kelate tahu)
6)nasi minyak(hard to find, raya dan org kawin je ade)

favorite music
1)Malay
2)Korean
3)Arabic
4)Hindi
5)English


Kita minat semua walaupun ade bahasa kita tak faham

favorite Tv Programme
1) Cartoon or anime,;(shin chan, doraemon, atashinchi, naruto)
2) Reality Tv like project runway, america's next top model, akademi nasyid(hehehe)
3)Drama must be comedy drama, family drama, (tak suka drama yang serious sangat sakit kepala)

Favorite movies
1)Base on comics character such as spiderman. superman. batman. iron man, cicak man mesti ade man (including my husband( Mansor) hehe
2)animation (Kungfu Panda, bee movies, finding nemo, shark tales, shrek.etc etc)

tu jela banyak sangat dah eheheheh....tak de gambo..mlm ni kalau sempat kita upload gambo barang2 yang kita beli..ehehe




2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin