Tuesday, August 5, 2008

Luahan isi hati Today at 05.08.2008

Salam,

sebenarnya kat opis ni kita tak de best friend..ko buat la hal sendiri...memang pun selalu buat hal sendiri je...nak makan kdg2 ade org ajak..kdg2 makan sorang2...kita tak kisah..sebab mcm ni pun perangai kita...bukan suka amik tahu pasal org..kecuali hal2 kerja memang kena menyibuk sket...kita pun rasa kita "alone" skrg ni...tak best kan..sebab tak de geng...sebab tu kita selalu masuk internet...communicate with my friends di alam cyber..lagi senang hati pun tak sakit...
yela kita sapa..keta tak de...org nak tumpang jalan2 pun tak boleh...sapa la kita ni kan...tp kan..sesusah2 mana pun ..kita tak de mintak tolong kawan2 kat opis ni hantar balik ke..jemput ke..kita tak suka susahkan org....kalau org mintak tolong kita ok aje..mungkin diaorang tak "kenal" kita betul2 kot..kengkawan yang kenal kita..mesti tahu perangai kita camne..kan kan...hmmm.....kdg2 down ngan perangai diaorang kat opis ni...hmmmm........
sorila ek..baca luahan hati ...tak tahu nak luah kat sapa ..hiks...

2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin