Friday, September 12, 2008

Tag yang kedua

kena tag lagi ngan Niza Fauzi dan Faina ehehhe...takpe akak suka tulis2 ni ..hehehe

ok, baca rules duluuuuu

The rules:
Link to your tagger and post these rules on your blog.
Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog
.

Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.

1) Kita seorang yang family oriented, mementingkan kekeluargaan, saya anggap kelaurga Family in Law as my own family..tak de beza2..kalau kat sana dapat makanan ni..kat sini pun akan dapat benda yang sama,…kita tak suka org kecik-kecik hati ni..susah hati kita..

2) Kita jugak seorang yang suka berkawan..sebab itula kita mempunyai ramai bestfriend masa sekolah rendah lain, sekolah menengah lain, masa belajar lain…hmm..ingat bestfriend sedih la..sbb baru kehilangan salah seorang bestfriend kita dan dgn blog ni jugak kita sambung balik ukhwah kita dengan bestfriend masa sekolah menengah dan juga kengkawan masa belajar..alhamdulillah…

3) Kita ni selalu lone ranger…pergi mana2 tanpa ajak org kalau kat opis la..kalau kat rumah bertepek ngan husband..husband pergi mana ikut aje..husband nak gi buang sampah pun nak ikut hehe..sebab tu turun ke anak2 perangai tu..kalau kita pergi dapur je..adala gerabak keretapi kat belakang..sebab sebenarnya malas nak ajak org..kecuali org tu sama tujuan hehe…

4) Kita ni pantang kalau org usik barang kita..kalau berubah kedudukan ..memang taula…dan kalau org amik barang tak bgtau..memang geram…

5) Lagi satu pantang kita tak suka org pinjam duit kita dan kita jugak tak suka pinjam duit org..walaupun dalam purse tinggal singgit sekali pinjam takkan..kalau nak gi mana2 akan check purse dulu…ade duit baru pi..tp tu dgn org lain..kalau ngan hubby pinjam selalu..sebab duit selalu habis guna utk shopping hehehe….

6) Kita br tahu kita ni pandai buat kerja tangan sket2…iaitu menggubah bunga, buat decoupage, dan sedikit hiasan2..tetapi kita langsung tak pandai menjahit…tak sempat belajo malas lagi pun heheh……

7) Kita ni cepat bosan dengan sesuatu…kita tak leh duduk satu tempat lama2.ataupun buat kerja yang sama terlalu lama.sentiasa perlukan pembaharuan, sebab tu suka belajar benda baru, sentiasa carik something untuk hilangkan kebosanan tu…dan tak leh duduk rumah lama-lama..mesti nak keluo…(hubby asyik marah je kalau nak keluo..sebab dia suka duduk kat rumah..hehe terbalik) heheeh

Wah siap jugak akhirnya….aduiii bab nak mengetag la plak...

Kita nak tag...sambil garu2 hidung pikir

1)G
2)Tie
3)atty(kita tag awak lg)
4)fawa
5)akak

Ok, yang tu je tak cukup 7 hehe..kira valid la ye..heheheh

1 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin