Monday, September 15, 2008

Today at 15.09.2008

Salam,

Hr ni dah setengah bulan kan..sekejap je..puasa...ada 15 ari lagi...alahai dah nak abis ramadhan dah...semalam gi berbuka puasa kat PICC gambo2 nye belum transfer lagi ye,..sebab penat..balik kul 10 lebih..dahla hujan semalam...tp makanan dia memang best..sebabnyaaaa...ade daging rusa...best best..heheh...nasi macam biasa jelakan...tp makanan2 lain tu yang best..ade sate...ade mee,ade spaghetti...boleh tahan la makanan dia...hehe,...yang penting nya kenyang...heheh....sebenarnya...dah lama tak berbuka kat luar macam tu...dah beberapa tahun dah...last ingat berbuka macam tu beberapa tahun lalu..masa tengah peknenkan..anak yang 1st...kali ni opismate hubby yang arrangekan..kalau tak ..tak merasala...semalam dalam 20 org...dengan anak2 nye semua..riuh PICC tu hehe..seronot...heheh.....sebelum pergi tu kita ade singgah ALAMANDA..kat alamanda singgah di Lovely Lace..grab bunga dalam 2 jambak hehe...ada less sekarang ni...tu yang boleh membeli tu dan MASJID PUTRAJAYA...takpela nanti malam2 ni ke..kita update gambo seme...hehe...okla setakat ni dulu hehe....

2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin