Friday, October 17, 2008

Today at 17/10/2008

salam,

Pg ni sibuk yang amat ..bz ngan kerja...lgpun ari ni ade majlis khatam AL-Qur'an yang kitaorang punye plak..bukan yang PUSPANITA buat..sebab kat sini pun ade kelas mengaji Al-Qur'an yang staff handle..ari tu tak sempat nak buat masa puasa tu..seme bz hehe..jadinya ari ni la...kejap2 lagi ni nak settle apa yang patut...tadi makan ngan hubby bekfes..lepas makan perut rasa lain mcm ni..makan pedas kot..masalah tul perut ni..perut dah tua dah tak leh nak makan sesuka hati..nanti tengahari nak makan lagi...ok la see u in next entry ehhe...semalam ingat nak update gambo..tp tak terbuat....bz..ehhe....entah apa yang dibz nye aku pun tak tahu...:)

2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin