Tuesday, October 21, 2008

Today at 21.10.2008

Salam pg selasa,

ni tengah bekfes...hr ni ade jamuan dalam kul 11...tapi makan la dulu kan..dibuatnye lambat tak ke lapor aku ni heheheh......baik makan dulu....ni jamuan hari raya aidilfitri dan jamuan perpisahan untuk staff la...ni pun dah dengar lagu raya dah...hehe..cepatnye la...malam semalam kita dinner kat umah je...masak ikan masak kicap je..satu lauk dan ayam goreng tu je...cukupla untuk kita, hubby dan anak2...sebab tak de idea nak masak apa..balik semalam lepas masak nasi..pikir lagi kat umah tu..nak masak apa..sebab semua lauk dalam fridge..keras2 ..pikir2 takpela..keluarkan la ikan dan ayam dulu....lepas tu br dapat idea nak masak kicap jela hehe...so dapatla idea untuk dinner hehehe....lepas raya idea pun tak datang utk masak..hehehe...ok la stop dulu..lain kali lak...bye

3 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin