Monday, November 17, 2008

Today at 17.11.2008

Salam hr isnin,

sebenarnya awatif dia tak sihat ...dia demam start dari pg ahad semalam...sebab dia tak biasa ngan cuaca panas masa nak tunggu kapal terbang berlepas..jadinya ari ni..hubby EL...sebab jaga dia...pastu kita plak exam..so hubby hantar la kita exam..spt biasa kita duk dalam dewan exam tak lama...kita target dalam setengah jam je..pastu kita keluar ..sian..sebab hubby ngan awa tunggu dalam keta...kita dah dahaga ajak hubby pi Mines...gi carik air,...jalan2 kat tepi kolam yang ade bot2 tu....sambil tengok ikan keli..besar2...pastu gi tanya kat tempat tiket ..tanya pukul berapa tayangan filem madagascar...pastu dia kata dalam 1:30 ptg..ok la kita bawakla awa..gi tgk madagascar...ni la 1st time dia masuk panggung..ok la dia behave..tak dela mengarut hehe..cuma dia banyak cakap je..hehehe



sorila malas nak betulkan gambar..hiks...ni posing kat tangga..belakang tu ade bot..yang biasa datang tahula kot



ni gambo tak jadi...ade org lalu..so sengetkan la kepala ye..heheh


ok, see u in next entry...

2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin