Tuesday, November 25, 2008

Today at 25.11.2008

Salam hr selasa,

yahooooooo hr gaji hehehe...tp tak leh amik pun kita EL ari ni...kita betul2 tak larat...sebab dah kerja weekend ...layan si kecik tu....macam2 kerenah..so ari ni kita dengan senang lenangnye EL..ehhehehe.....dengan anak2 anto nursery..memang badan kita perlukan rest..so i have to..walaupun kita tgk awa tak sihat..tp nak buat camne..kita pun tak larat..baik kita rest dulu..baru kita boleh jaga anak...hehe...balik semalam..tgk umah...ade 'something'...bukan la hadiah..hehe..tp ade ikan dan akuarium..bestnyaaaaaa....suka ikan..heheh...adik pun excited suka sangat tgk ikan...tp yang tak bestnya..pinggan mangkuk penuh dalam sinki..hubby tak basuh ...takpela...kita basuh la..hehe...asalkan dia dengan awa ok masa kita tinggal ari tu...

hr ni mujur hubby ade meeting kul 10..so sempat la bekfes ngan hubby...tengahari...lunch ngan hubby...ni hubby dah gi kerja...kita nak rehat sepuas2 nye...hehehe.....esok kerja plak...
okla see u all in next entry..till then bye....
'

2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin