Monday, November 17, 2008

Update 15.11.2008 part 1

Spt yang kita dah bgtau...ni adalah rombongan menghantar ayah menunaikan Haji..tp di terengganu...jemaah haji naik dari Terengganu terus ke Jeddah..jadinye mereka semua dikehendaki berkumpul di stadium tertutup di Gong Badak..sebelum mereka di bawa ke airport utk naik flight



masa ni abang kita tengah tolong ayah daftar untuk amik beg sangkut...


ni ayah dan adik nye , mak sedara kita ..adik ayah yang bongsu



ni abang2..kita..yang pakai baju kuning, abang no 2..dan anak nya yang sulung pakai tudung pink, dan yang pakai baju putih abang kita no 3...yang tudung corak2 tu anak sedara kita, nana..dan of cos la hubby ngan anak kita yang kecik tu kat sebelah ayah


ni tukang bawak beg, amir ..anak sedara kita hehe



ni la rombongannya, masa ni baru pukul 6:30 pg
kita orang satu keluarga bangun awal dalam kul 5.pg..siap2 semua, kul 6 pg bertolak dari rumah...cuaca gelap lagi, sampaikan awa kata.."malam ni umi, nak pi mana ni"...hehe..nasib baik diaorang ni kita kejut sekali terus bangun...



2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin