Friday, December 5, 2008

today at 05.12.2008

Salam pg jumaat,

Hmmm......alahai bestnye kalau cuti ari ni..sebab abang ade kat umah..tp terpaksa tinggalkan diaorang sekeluarga ..kita kerja nak buat camne...ni tengah bekpes...

ntah apa la nak citer tak de yang best..semalam balik..kemas2 rumah, pastu gi makan ngan abang sekeluarga..pastu balik tu ajak diaorang gi Tesco..sebab kita nak carik barang2 nak letak dalam bilik air..memang dah ade barang..tp yang lama2 punye..yela yang datang umah selalu adik ipar..adik ipar ni kalau datang..dia bawak selipar dia, dia bawak ubat gigi dan berus gigi sekali..tu yang kadang2 kita lupa nak sediakan apa yang patut dalam toilet tetamu tu heheh....
maklumla jarang masuk..asyik masuk toilet master bedroom je...

Anak2 kita macam tak puas main ngan sepupu diaorang..yela sekejap je ...nak buat camne..takpela tunggula kitaorang balik masa ayah balik haji nanti hehe...
perasaan ni kuat betul nak balik kg...ish ish.ish,,.mcm budak kecik heheheh....

okla setakat ni dulu..kan tulis banyak2 kan..takut nanti org salah tafsir plak hehehe...padahal ni blog kita..suka ati la kita nak cakap apa pun kan kan kan..kadang2 kita sibuk nak jaga ati org..ati sendiri sakit sebab nye kadang2 biasala kan..org suka menilai sesuatu tak kena pada tempatnye..jangan cepat menilai org..sebelum kenal org tu sebetul2 nye..tu jela tazkirah pagi ni....till then bye..hehehe

6 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin