Friday, December 12, 2008

Today at 12.12.2008

Salam pg jumaat,

Jumaat datang lagi..yessss..hehe..ni br lepas bekpes...kita dengar dalam berita tadi tahun ni merupakan musim haji terbaik..alhamdulillah..hehe...jadinye ibadat haji telah selamat disempurnakan....dan kita tak sabar nak tunggu ayah balik hehehe...dulu2 masa ayah pi umrah tak sabar gak tunggu ayah balik ...sbb nak makan kurma yang kat dalam tu ade almond hehe.ngan air zam zam...tu tahun 2000...sekarang ni ayah gi haji ..kita tak mengharap apa2..kita cuma selalu berdoa supaya ayah tenang, dikurniakan kesihatan yang baik semoga dapat mengerjakan haji dengan sempurna supaya dapat haji yang mabrur...yang tu jela doa seorang anak...ayah akan sampai di Terengganu pada 30/12/2008 pd jam 7 ++ pagi..kita pun tak ingat exact time yang tertulis dalam surat dapat menunaikan haji tu..tp kita tak balik lg..kita akan balik masa new year nanti..cuti tak de..cakap pasal cuti nak kurangkan cuti la plak..cuti yang sedia ada..pada kita pun tak cukup..bila ade anak kecik..demam je kena EL...tu kalau sorang cam kita ni ade 2 ngan kita ...sorang demam sorang lagi pun demam..mujur aimin kat kg..mana ade klinik nak bg MC kalau anak demam...sendiri punye cuti la kena..

tahun ni banyak cuti kena korban sebab awal2 tahun anak kita yang kecik tu kena chicken pox, pastu terjangkit kat kita ngan awatif...sebab kita tak kena masa kecik2 ari tu hehe...tu yang banyak cuti habis..dan cuti hubby habis cam tu je...insyaAllah tahun depan kurangkan cuti..tp tu bergantung pada faktor kesihatan jugak kan..kalau sakit..camno..

okla setakat ni dulu..malas dah nak bebel...banyak2 bukan ade org nak baca pun ehhe...till then see u in next entry

4 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin