Wednesday, December 24, 2008

Today at 24.12.2008

Salam rabu,

kita masuk opis lambat ari ni..pi klinik first..pi klinik sebab kita sebenarnya..saje kita tak reveal kat sini..kita terjatuh masa malam selasa tu...kaki terpeleot...tp disebabkan kita fikir hubby tak de susah...jadinya kita letak jela ubat...kaki makin better..tp skrg ni sakit kat bahagian betis2 semua..so tadi jumpa dr..dr tanya nak mc ke..kita kata takyah la sebab nye kita ade meeting ptg ni lagipun SKT belum siap(gomen tahula apa skt ni) hehe..dan checkup hubby sekali..sebab darah keluar sket dr hidung...pastu cek dr..dr tak bagi dia hembus ataupun bersin ngan kuat sebab nye dalam hidung dia still merah...dan kemungkinan pendarahan boleh berlaku lagi..tp blood pressure dia dah ok dah skrg..cuma kena monitor jela..ubat kena makan sentiasa...

yang tu jela...ni pun dah lunch..dan kita tengah mengantuk giler..oh ya kita cuti friday..tp still updateblog..since tak kemana2...hehe..ok la till then see u in next entry..

1 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin