Tuesday, January 20, 2009

Dah lama tak tunjuk barang english deco

Napa ye?

hehe...sebab nye kita nak pindah rumah insyaAllah tahun ni...jadinye kita dah kurang membeli atau membuat barang2 decoupage atau buat flower arrangement...semuanya nanti akan kita start balik bila dah duk rumah baru..taknak menyemakkan rumah sekarang ..sebabnya...nanti nak berkemas masa nak pindah susah ehhehe..aku ni bukannya rajin sangat walaupun mempunyai 2 org anak dara..ehheheh...yang suka "berkemas" dan membuat rumah menjadi tunggang langgang ehhe...

ade lagi 2 barang yang kita dah bayar pun..kita tak amik lagi..sori ye yati..ade masa akak gi amik hehe...lagipun nanti nak guna duit lagi..langsir nye utk rumah baru, banyak pintu la plak rumah tu..aduuiiii...heheh...tu semua nak kena pikir..jadinye stop dulu membeli brg english deco..nanti kita start balik membeli.. ahaks..hehe...

ok..yang tu je,..kot2 org tertanya2..nape kita dah stop membeli barang...kenapa kita dah stop deco hehe...(macamla ade org tanya hehehe)

4 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin