Monday, March 30, 2009

Kena tag dari G dan dina..

Kita kena tag dari G dan Dina..tag yang sama kita buat sekali la ye ehehe


1. Admit one thing you feel awful about (involving being a mom). Once you have written it down, you are no longer allowed to feel bad. Remember you are a good mom!

Memang kadang2 rasa tak larat nak layan kerenah mereka...kalau gi shopping complex la selalunye out of control..sebab sorang nak ni..sorang nak tu..kadang2 hilang sabar gak...kalau kat umah plak asyik bergaduh je..tak larat den nak layan...tp tula kita bersyukur sangat...kita dapat anugerah Allah yang amat berharga..i try to be a good ummi, walaupun kadang2 kita rasa kita fail..but i will try to make my children be a good person in the future, menjadi orang yang soleh dan solehah..dan kita akan cuba memberikan pendidikan yang cukup utk mereka bertiga..walaupun camne naughty pun diaorang..they still my children..and i love them so much..
...
2. List 7 things you love about your kids, you love doing with your kids, or that your kids love about you.
Nur Awatif

1. Tak banyak kerenah masa kecik, baik je...bagi biskut tiger...bagi susu..ok la tak de masalah..mkn pun ok..tp dia ade alahan ..kena jaga pemakanan dia sket la masa kecik
2. Boleh berjalan dalam umur 1 thn
3. Suka warna pink ..semua baju nak warna pink kalau boleh...
4. Suka tgk citer barbie hehe...
5.Keletah bercakap tetapi kuat sensitif,tgk drama pun blh nangis hehe...
6. Peramah dengan semua org
7. Kalau pi restoran ke mana2 ke..selalu la kena kaco ngan waiter dan waitress since dia kecik, bukan waiter atau waitress saje..masa dia kecik, ade sorang makcik siap mintak nak dukung dia..
lama gak la makcik tu dukung dia..bimbang kita ngan hubby nasib baik dia tak bawak lari...kalau ingat2 perkara tu..takutnye..kenapala bagi dia dukung at the 1st place...ade sorang lagi makcik..ni owner restoran plak..siap nangis2 dukung Awa..dia kata teringatkan cucu dia..aduhaii..

Abdul Muhaimin
1. Berjalan masa umur 9 bln
2. Tak banyak kerenah masa kecik, tp kuat minum susu dan makan nestum start umur 3 bln..dia dah lapar hehe...
3. Pandai bercakap..dalam umur setahun
4. Menjadi usikan org2 kat kg dan kalau bawak gi kedai..memang org suka kacau jugak
5.Menjadi kesayangan semua kat kg dan cucu yang paling disayangi oleh atuk nye...hehe
6. Tak suka pakai baju berkolar..dan suka pakai smart sentiasa walaupun nak tido..
7. kalu keluar berjalan..asyik nak beli selipar je..hehe

Nur Azzahra
1. Berjalan dalam umur setahun
2. Tak banyak kerenah masa kecik
3. petah bercakap dalam umur 2 thn
4. Kecik je..org tak sangka dia nak masuk umur 3 thn ..thn ni...
5. Ada bulu mata yang lentik
6. Tak suka org kaco2 dia..tak suka org yang dia tak kenal..nak dukung dia..dia rela menangis..memang pening kalau balik kg...
7. Suka makan makanan ala2 western, bihun sup..nasi dia kurang..nampak gaya adik pun suka warna pink heheh
3. Send this to 5 other moms of the year that deserve a reminder that they too are the best moms that they can be. Remember to send them a note letting them know you have selected them, and also add a link to your post that directs people back to the person who nominated you.

okla yang tu je..kita tak nak tag sesapa..hehe..kita still lagi "baik"

2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin