Thursday, March 19, 2009

kena tag ngan maira ..jom kita buatttt ehhehe

Gi blog hop kat blog maira...tetiba kena tag..boleh tak ayat ni heheheheh
ok..kita dah buat ehhehe

instruction:
Go to your photos folder in your computer. Go to the 6th folder of photos. Go to the 6th picture in that folder. Put the picture on your blog and a description of it. Invite six friends to join the challenge. Link them in your blog and let them know they have been challenged!






Picture descriptions:
ok..ni la gambar ke enam dalam pictures folder..memang betul2 ke enam..tak de tipu punyeeee.....suka gambar ni..mujur dapat gambar ni...ni anak kita yang lelaki..dengan ayah kita yang baru balik dari haji..baru je sampai rumah..dia memang tak leh berenggang ngan atuk nye..hehe....i loveeeee this picture so muchhhhh


Sapa kita nak invite ni ek
1.Bha..(boleh tak...kalau dah buat abaikan la heheh)
2.Marsya (kalau dah buat..abaikan la hehe)
3.Areleez(kalau dah buat..abaikan lerrr...hehehe)
4.Lina(kalau dah buat..abaikan lerr...)
5. Noni(buat tag ni...biar blog tu berupdate sket ahahaha)
6.Noris(dah lama tak nampak update blog..kalau free buat ye...)

p.s kita tak paksa tau buat tag..ade masa buat la hehehe


4 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin