Friday, March 6, 2009

Today at 06.03.2009

Salam hr jumaat,

dah lama ye kita tak update blog..kita malas..boleh gitu..tp disebabkan kita tak akan update blog 2, 3 ari ni..jadinye kita akan update la malam ni...heheh...tomorrow..me and my family will go to cherating..nak kena reveal ke kat mana...tak yah la ye..hehehe....ade family day opis..dari esok sampai isnin...tak sabar2 rasanya...so pg esok bertolak..hehe....

malam ni nak kena berkemas..malasnya kalau bab berkemas ni...pastu pikir2 diet pun mungkin ke pulau, ke laut semua...jadinya malam ni workout habis2an..hehehe....dan i really really hope that..my gastric will not attack masa kat cherating tu...surat referral letter dah dapat..maybe next week akan jumpa dr...dan buat appointment untuk buat ultrasound atau masukkan scope ke dalam perut..takut sebenarnya..but i hope everything will be fine..doakan kita ek..hehe...

okla u ols...sampai sini..dulu..nanti lepas balik dari sana..kita update beserta gambar sekali..bye..
see u all in next entry hehe







2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin