Sunday, March 22, 2009

Today at 22.3.2009

Salam semua,

Ni br balik makan, tak tahu la nak panggil makan apa..hehe....kira dinner la kot hehe...
hr ni tak de ke mana2..sebab awa tak sihat..dia demam..dia start demam dari petang semalam..tp kita bawak jugak dia ke taman tasik perdana..sambil2 main2 kat taman..boleh gak kita brisk walk...dan cuba segala peralatan yang ade kat playground tu..banyak benda gak ade..ok gak heheh.....minggu depan kalau tak ujan boleh pi lagi..tp orang ramai betul kat sana..

Masa main2 Awa berpeluh..tp badan dia still panas..balik umah suruh dia rehat, lepas tgk shin Chan dan Doraemon suruh dia mandi...panas jugak badan dia..lepas makan malam br gi klinik...makan ubat segala, br ok..pg ni pun badan dia still panas, ni pun baru lepas bg dia makan ubat....ok la tu..dia demam tak dela merengek ke apa..dia cuma cakap..badan panas lagi la ummi, yang tu la dia duk ulang..bila dia rasa badan dia panas...harap2 esok dia ok la..esok tadika dah start ..hmmm...

okla setakat ni dulu...see u in next entry..bye..nak tengok bebudak ni plak...






2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin