Saturday, April 4, 2009

flower arrangement

i
cantik kan..cam topiary..tapi bukan...mungkin kita akan amik idea ni untuk di apply di rumah baru nanti...rumah ni dah tak boleh,..karang hubby mengamuk..dah la umah dah penuh ngan peralatan "gym" dan brg2 english hehehhe....



comel kan..simple jek hehe




ni flower arrangement biasa..but i like it, walaupun dah tak de entry pasal english deco dalam ni..jangan assume kita dah lupakan terus..cuma time is not allowed..dan condition skrg tak mengizinkan nak berenglish bagai..so tgkla nanti bila kita dah pindah rumah..sure all out..tp depends on budget lerrrrr....hehehehe.....lagipun awa dah sekolah tahun depan..heheh




2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin