Saturday, April 4, 2009

Today at 04.04.2009

Salam all,

cantik gak no ni hehe...okla ari ni ari memenatkan kita satu family..macam2 la..dalam kul 9 lebih dah keluar dari rumah...pergi bengkel kereta..hubby gi servis keta...tengah tunggu keta..gi makan pastu ke carre4...tak dela shopping sangat...puas merayau2 dalam carre4 pegi ke bengkel keta..tunggu keta..siap..lepas siap...vrooooommmm ke Nilai 3...tempah langsir..langsir pilihan hubby..so hubby pilih la...heheh...tp english style..bunga ros biru..tak pela lagipun hubby bayar..so kita tak leh banyak songeh..ehheh...

sambil2 tunggu langsir jejalan la kat Nilai 3..hubby masuk kedai aksessori keta..beli something kat situ...lepas tu tunggu langsir la..janji 2 jam..tengok2 3 jam koooo..berasap tunggu dalam kedai tu...dah la sebelum tu adik dah siap muntah...sebab panas sangat kat Nilai 3...kesian dia...lepas 3 jam baru dapat langsir tu...sorila ek..kita tak snap..kita dah jadi malas sebabnya..tunggu lama sangat...nantila kalau dah pasang kita tunjuk..sekarang ni kita tak de mood nak blog, tak de mood nak amik gambar..semua malas...so tunggula bila2 kita rajin.ek..sementara ni bacala dulu apa yang kita tulis kat blog heheh....kita tahu kadang2 org tak baca sampai habis apa yang kita tulis..pastu tanya2 lagik apa yang jadi..baca sampai habis ye..heheh.....

okla see you all in next entry...bye...



3 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin