Saturday, April 18, 2009

Today at 18.04.2009

Salam All,

hr ni hr penat gue hehehe.....pg tadi buat nasi ayam cincai ...kira sekali ngan lunch la tu..sebab nak keluar gi Nilai nak jumpa adik ipar..sambil2 tengok umah...pastu aircond kereta plak rosak..kepanasan dalam keta nak sampai ke Nilai..aduiii dah sakit dah kepala..singgah giant Nilai sebab hubby nak kuarkan duit...pastu masuk giant grab apa yang patut grab ..keluar je dari giant..nak masuk keta...lipas2 keluar dari mana pun tak tahu..agaknye kepanasan sebab aircond tak function .berapa ekor ntah dalam kereta..tula bahana makan dalam kereta..heheh...biasalah ade anak kecik kan..nak makan tu la nak makan ni la...walaupun kadang2 dah bersihkan mungkin sisa2 ade lagi...pulak kita duk apartment payah nye nak gi tengok kereta kat bawah apartment..yela balik kerja dah kul bape...

pastu terus ke rumah kat Nilai..apa lagi proses bersih kereta pun bermula..rupa2nya kat bonet kereta tu..ade air..jadinye lembap..agaknye sebab tu lipas suka bertelur kat situ ...mungkin sebab hujan ataupun redah air hujan ..biasalah KL ni asyik ujan..lepas mengisahkan kereta..pi jumpa adik ipar..dah la aircond buat hal..terus la ke bengkel kereta kat Kepong.bawak adik ipar sekali...tadi dah tunggu sejam...mujur ade carre4. kat situ...pastu dah amik kereta pun aircond panas lagik..pastu apa lagi hantor le lagi kali ni nak kena tunggu 1 jam setengah..oooppps sori kita dah tak larat,.sian anak2 ..apa lagi kita balik naik teksi ke rumah ngan anak2 dan adik ipar..hubby tunggu kat bengkel..lagipun nak mengisahkan makan malam plak..hehe..
ni dah sampai umah...dah settle semua dah untuk dinner...ni yang boleh update blog...


okla setakat ni ajela ye...see u in next entry..bye...heheh



2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin