Monday, April 13, 2009

Tonight at 13.04.2009


Salam dan Selamat malam pada semua


Kita br lepas workout...dalam satu jam..sebelum tu sempat buat kek resepi Bim...resepi kek Coklat..tak pernah kita jumpa resepi kek coklat yang paling senang dalam dunia thanks Bim..kebetulannye semua bahan ade kecuali low fat milk..kita tukar pada susu anlene satu cawan..rasa kek coklat tu okla tak manis sangat yet healthy..sebab ade susu anlene heheheh...ade kalsium wat heheh....


jadinye lepas hubby tolong..hubby tolong jugak kali ni..nak wat camne..kita still memerlukan pertolongan hubby dalam hal kek..hehehe..nak tahu elok ke tak..berketul ke tak hehehe...yang 2nd time kita buat sendiri la kot ehhehe...anak2 suka...bila dah letak dalam oven kita sempat workout satu jam..lepas habis workout kek pun dah siap ..hubby dah siap potong...see kita boleh masak , dan blh jugak workout hehe..ceh berlagak jadinye..tak baik tol aku ni cuma nak kata tak de sebab tak leh workout.(jgn bagi alasan..hehe)..kita blh masak kek lagi apa hehehe....
okla ...yang tu je untuk malam ni..gambar kek tak transfer lagi..tengokla esok2..ok la babai..see u in next entry...




4 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin