Sunday, April 19, 2009

Tonight at 19.04.2009

Salam all,

Hr ni tak de apa2 yang menarik..cume keluar makan ke Semarak alaaa kat UTM semarak tu...pastu ke JJ Au2 ...saje pusing2 berpeluh gak..heheh..tak taula berapa burn kalori..temankan diaorang main2 kat food court JJ tu...pastu balik...rasa ari ni penat sangat ....tertido la plak..pukul 6 baru masak..hehe

malam ni langsung tak workout sebab dah penat settlekan dapur ..berpeluh2 jugak hehe...esokla start balik...at least buat kerja rumah burn calorie jugak apa..kan ..heheh....ni guess wat...kita tengah tunggu kek coklat..saje la buat...lepas2 settlekan dapur..terpikir nak buat kek la plak heheh...esok boleh bawak gi opis..atau bekal si awa tu gi tadika...

okla ek..kita dah penat la ...nak tgk kek plak..see u in next entry..hehe









2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin