Saturday, May 9, 2009

kenal tak sapa ni...hehehehhe




ni anak "dara" i..hehehhe...buang tebiat la budak ni pakai tudung..awa boleh kata..cam muka dia...ni Aimin la..camne ntah boleh pakai tudung plak heheh..

apa2 jela anak lelaki kita sorang ni hehehhe....

ni br lepas masak2...hubby kerja pagi ni..jadi masak2 dulu tunggu hubby balik boleh makan sekali ..cuma nanti nak masak sayur je satu lagi...kalau masak awal2 tak best sayur tu nanti..jadi nak makan br masak..br best heheh..

okla see u all in next entry bye..kita sebenarnya ingat nak biarkan la blog ni...sebab kat opis cuma leh view aje..nak update pun dah tak boleh....tp hubby kata tak pela ..update bila ade apa2 yang special je...hmmmm.....okla tu kan..dari tak de entry langsung


1 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin