Monday, May 25, 2009

Today at 25.5.2009

Salam all,

hr ni gaji ler...tp tak best pun dah tau duit nak kena agih ke mana..heheh...so tak de la nikmat sangat dapat gaji huhuhu...tp alhamdulillah still dapat gaji kan..

semalam kita malas tul nak update blog ..semua malas la..rasa boring mengadap internet..nak wat camne kan..ade hr2 dia cam malas nak mengadap laptop..sampai hubby tanya nak masuk ke tak ni..dia nak disc broadband...disconnect jela..dah malas nak mengadap...heheh

hr ni tak de kerja pun..rasa cam mengantuk pun ade...mood agak2 swing mungkin sebab nak peot kot.hmm..biasalah kan....sebab weekend br2 ni ..2 hr sakit kepala..tp tak la kuat sangat sakit kepala....cuma badan rasa lemah2 sket..padahal workout tak buat tu...

okla setakat ni dulu...see u all in next entry bye....




2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin