Friday, June 19, 2009

bekpes preeee


(rupa nasi dagang lebih kurang la ni ) hehe
sekadar gambar hiasan ..yang betul dah kena ngap tadi..nasi dagang terengganu ye..sebab tukang buat org terengganu


Salam all,





hr ni sungguh kenyang..sebab ade org kan belanja bekpes..sebab kat opis ni ade opismate yang naik pangkat..dan ade yang bakal bertukar kerana dapat post baru...makan nasi dagang lagi..fuh memang kenyang ler....alhamdulillah rezeki..





apa nak citer ek...haaa malam semalam balik2 dari dinner..semalam tak masak ye...hehehe...


ade org boleh masuk sesuka hati kat parking kat kitaorang punye tempat..dia tak perasan ke dia masuk kawasan parking bernombor..sesuka hati dia je nak parking..pastu kita yang suruh hubby park melintang belakang dia..kira block keta dia tak leh keluar ...itu lesson pada org yang tak paham2...dalam kul 9 lebih...ade org tekan loceng pintu..kita gi la jenguk..tengok2 chinese...pastu dia siap2 minta maaf sebab parking kat situ..kita pun apa lagi sound la..ni kan kawasan parking bernombor..u tak leh simly park your car kat situ..dia pun banyak2 kali say sorry..okla hubby turun alihkan keta..geram gak...kita tak nak mengalah ..apa ke hal ..org luar masuk parking..takkan kita pulak nak letak keta kita kat lain..sorry la..sebagai pengajaran..jangan sesuka hati park keta..di tempat org lain eheheh





okla yang tu je..tak de citer tp nak citer gak..k la see u all in next entry ...bye..

















2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin