Wednesday, June 17, 2009

Today at 17.06.2009







salam semua,

tengok badge di atas..cewah cam cikgu la plak...ok ...kita pun masuk dalam campaign ni, tak susah pun kita cuma click je..nanti digi yang donate duit..sekali click rm5 dia bagi..ok la kan..at least kita donate something utk org yang memerlukan..tp kita pilih MAKNA..sebab kita rasa pentingnya pengetahuan mengenai kanser..yela kita perempuan..terlalu banyak risikonye..dengan risiko breast cancer, cancer rahim,,..so kalau boleh kita sedarla sekarang bahawa pentingnya kesihatan dalam kehidupan kita...kalau boleh kita cegah kita cegahla..take a good care of yourself...hmmm...watch what you eat...

hr ni dah masuk opis...hmm apa lagi nak cakap..tak de citer sebenarnya..awa pun nampak ok pg ni..so bolehla dia pi PASTI cam biasa...tak de modal la plak nak citer hehehe..td sebab kita bukak email ade email pasal DIGI ni..sebab kita dah masuk campaign tp lupa plak nak citer kat blog..so amik kesempatan ni kita citerla..hehe

okla u ols see u in next entry










2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin