Sunday, November 22, 2009

Hr ni hr ahad

Salam semua,

camne weekend korang....dah lama kan..kita tak update blog..rasa tak de mood..dan rasa empty semua ade..even tengah outstation pun rasa cam kosong je kat dalam hati ni...tp mujur outstation sebab kerja..minggu lepas kita ke penang dari 17-20..

sampai skrg pun kita selalu teringatkan arwah ayah dan arwah mak..walaupun dah berkeluarga but as anak bongsu..of course kita selalu rindukan "mereka"...Moga Allah selalu tabahkan hati kita...walaupun dalam berduka..cam org kata life must go on..

dahla dekat nak raya haji...dulu masa raya aidilfitri ayah masih ade..now he's gone..apapun kita selalu mendoakan yang terbaik utk arwah,..semoga arwah ditempatkan di kalangan org yang beriman...i miss them so muchhhhh.... :(


ps: for my nephew, muhammad ariff imran...good luck in your exam..do the best for SPM...dia pun dah ade blog...:)

1 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin