Wednesday, November 4, 2009

Salam petang rabu

Salam...

Ni br je sampai dari PD dan melepak kat opis hubby..nak balik tp kunci umah takdo camno nak balik ehhehe...sebab kunci yang duplicate dah hilang...huhuhu..kena duplicate balik kunci ni..

kita start senin hr tu ade bengkel kat PD selama 3 hr..kat Hotel Le Paris/Costa Rica PD...ade jugakla kita amik gambar nanti bila2 free kita upload ek..

okla u ols saje je nak update..

pastu kita nak ucap tima kasih kerana ade lagi yang sudi jadi follower blog kita yang tak seberapa ni..dan kita juga nak ucapkan tima kasih pada semua follower...tanpa follower sapa la blog ni cewah...hehehe....sayang semua..muaaahh sket hehehe...

okla kita off dulu nanti2 free kita update ek..:)



1 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin