Sunday, December 13, 2009

Selamat petang ahad

Salam all,

lama sungguh tak update..kita baru balik dari outstation ke sabah...huh..1st time pi..rasa nak pi lagi....bestnyaaaa pasar filipin, pasar malam dan pasar malam kg air heheh...lagipun malam tak de kelas...apa lagi pergi shopping ler..kristal meghelip2 di sana sini...aduhaiii menggugat iman..
hehe..

Apapun kerja kat sana success...so senang hati ler...esok ade kursus lagi kat Ampang 2 hr...masuk opis 2 hari ...hr jumaat plak cuti...best nyee minggu ni..yang tak bestnye kita kena packing barang2 nak pindah umah huhuhu...memang proses yang memenatkan...ade ke servis packing barang ek..hehe...

gambar kita tak transfer lagi dari handphone tengokla malam2 ni kalau sempat..ok la uolls...ni pun baru balik dari Nilai dan seremban,... ke Nilai sebab hantar barang2 kecik yang kita dah siap pack ke rumah baru..ke seremban ..sebab tengok tempat adik ipar kena praktikal minggu depan...

so tu jela ...see u in next entry..bye...




1 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin